短期留学の生徒は7月26日から8月11日まで、長期留学の生徒は8月24日まで、高校2年と高校1年生の女子生徒9人がタラ女子校での留学を経験しました。タラ女子校はキングス校に隣接しており、緑豊かな落ち着いた雰囲気の女子校です。 日本語の授業も開講されており、本校の生徒たちは書道や折り紙を現地の生徒たちに教えることで、多くの生徒たちと交流を深めることができました。 ホームステイでの滞在を通して、各家庭の温かさを肌で感じ、最後のお別れは涙でいっぱいでした。

~生徒の日記より~

We arrived in Australia! I’m very glad, but very tired. My buddy’s house is so big! My room is so large. We went to Sydney Opera House. It was so beautiful.

Today was the first day we attended some classes at Tara. Their English spoken in classes is so fast that I could not follow it. I’ve decided to study English much harder when I go back to Japan.

Today was the last day at Tara. Vivian gave me an album. There are many photos and memories in it. I am very happy to have it. I am sorry that I have to leave here. I have made a lot of friends at Tara! Everyone was so kind. I never forget them. I want to come back here and meet them again some time.